De Talentbank

Ik ben talent

  • Home
  • /
  • Ik ben talent

Ik ben talent

Wij helpen ervaren Talenten hun carrière verder vorm te geven door middel van individueel advies, personal branding en employer matching.

Hierbij maken we maximaal gebruik van online technieken, met optimale en persoonlijke aandacht voor het individu. Wij geloven in competenties en daarop matchen, want het CV is van gisteren, competenties zijn de toekomst.

Ben jij ons Talent? Een professional met een HBO/WO opleiding en met meer dan 5 jaar werkervaring in Management, IT, Finance, Supply Chain, Sales & Marketing of HR? Ben je ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht en non-conformistisch ingesteld? Wil je scherp nadenken over je kernkwaliteiten, zelf kiezen waar toekomst ligt en je op een onderscheidende manier presenteren op de arbeidsmarkt? Neem contact op. Je wordt dan uitgenodigd voor een gratis intakegesprek met een ervaren Triceps consultant.

 
 
 
 
 
 

Be a
Master of
your own
Destiny!

Realiseer zelf je volgende carrière stap
Je krijgt niet allen duidelijkheid over jouw eigen onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde, maar ook inzicht in jouw eigen effectief en valkuil gedrag
Je weet welke rollen, functies en bedrijfsculturen bij jou passen, hebt helderheid over jouw gewenste carrière vervolg en kunt focussen op de gewenste uitdagingen
Met een pakkende en richtinggevende Elevator pitch word jij 24/7 online gepromoot en ben je vindbaar voor werkgevers die jou op basis van harde en zachte criteria kunnen selecteren.