De Talentbank

Ik zoek talent

  • Home
  • /
  • Ik zoek talent

Ik zoek talent

Uiteraard komt het voor dat u een vacature heeft die vervuld moet worden en waarvoor u niet direct zelf een kandidaat voor handen heeft. De Talentbank biedt hier uitkomst. Kosteloos en met onbeperkte toegang vindt u hier anonieme elevator pitches van voorgeselecteerde en op competentie gescreende ervaren professionals en managers.
Middels de elevator pitch vertellen zij u kort en krachtig waar hun kracht ligt, voor welke uitdaging ze oplossingen bieden en wat hun ambities zijn. Al deze professionals hebben wij gescreend, persoonlijk gesproken en zij hebben een assessment gemaakt waardoor wij ze vanuit hun kwaliteiten een objectief profiel mee kunnen geven.

U kunt het door u gezochte functieprofiel zelf opstellen. Dit profiel wordt op unieke wijze online gematcht met de competenties van de kandidaten. U vindt zo kandidaten die zowel matchen met harde criteria als op hun gedragscompetenties. Professionals die veel meer brengen dan een extrapolatie van hun verleden.

Pas als u complete profielen wilt zien van door u gevonden kandidaten, betaalt u een minimale vergoeding. Daarmee komt u direct en persoonlijk in contact met de professional indien deze open staat voor een gesprek.

Geef hier de zoekwoorden op voor de kandidaat die uw organisatie kan versterken.

 
 
 
 
 
 

Be a
Master of
your own
Destiny!

Realiseer zelf je volgende carrière stap
Je krijgt niet allen duidelijkheid over jouw eigen onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde, maar ook inzicht in jouw eigen effectief en valkuil gedrag
Je weet welke rollen, functies en bedrijfsculturen bij jou passen, hebt helderheid over jouw gewenste carrière vervolg en kunt focussen op de gewenste uitdagingen
Met een pakkende en richtinggevende Elevator pitch word jij 24/7 online gepromoot en ben je vindbaar voor werkgevers die jou op basis van harde en zachte criteria kunnen selecteren.