Waarom de Talentbank?

De Talentbank is dé plek voor Talent, of je het nu zoekt of bent. We bieden Talentmanagement oplossingen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van Talent door middel van een eenvoudig en efficiënt online community platform. Hierbij maken we maximaal gebruik van online technieken, maar met optimale en persoonlijke offline aandacht voor het individu. Wij geloven in competenties en daarop matchen, want het CV is van gisteren, competenties zijn de toekomst.

Het is onze missie om de vraag en aanbod van talent optimaal te matchen op de markt voor arbeid op basis van competenties

Wij helpen onze talenten hun carrière vorm te geven door middel van coaching, personal branding en employer matching. De basis is een zorgvuldige screening, waarna er wordt getest en gecoached op basis van competenties. Vervolgens stellen we een persoonlijk profiel op die op unieke wijze wordt gepresenteerd op onze website www.detalentbank.nl via een digitaal Personal Brand. Voor Talenten zijn wij de vraagbaak, coach en de spiegel in de zoektocht naar de juiste carrièrestappen.

Wat wij voor u zijn: dé plek voor Talent!

Wij bieden organisaties en dan met name het Midden- en Grootbedrijf Talentmanagement oplossingen en onder andere een gratis en laagdrempelige toegang tot ons netwerk van gekwalificeerde professionals in de gebieden IT, Finance, Sales & MarCom, Operations en HR. Wij stellen hen in staat om op eenvoudige wijze te matchen op basis van de voor de vacature benodigde competenties. Onze opdrachtgevers komen bij ons voor oplossingen over Talent Management, zowel voor searching en matching van nieuwe talenten als het inzichtelijk maken van het al aanwezige Talent in de organisatie.

Waar kunt u ons op aanspreken?

Op een relevante match tussen Talent en organisatie.

  • Persoonlijk als het gaat om de relaties die we aangaan
  • Kwalitatief als het gaat over onze aanpak
  • Authentiek als het gaat om wie zijn
  • Vernieuwend als het gaat om slimmere en effectievere oplossingen bieden
  • Proactief als het gaat om alles wat we doen